360 graden Google Maps beleving van jouw locatie of showroom
Binnenkijken met Google Street View voor bedrijven

Geef klanten een uniek kijkje in jouw onderneming met unieke
360 graden foto's op Google Maps. Met het inhuren van een Google Business view fotograaf bij 360inside zorg je dat jouw bedrijf ook bij een virtueel bezoek de juiste sfeer uitstraalt. 

Google StreetView maar dan voor bedrijven

De meeste mensen kennen Google StreetView. Het geeft je de mogelijkheid om op een straat te klikken in Google Maps en hier als het ware te staan, door de 360° foto’s van dat gebied is het mogelijk om ‘precies’ te zien wat je zou zien als je op die plek op straat staat. Op basis van het succes van Google StreetView, is Google Business View ontwikkeld. Met Business View kunnen jouw (toekomstige) klanten door middel van een virtuele tour een indruk krijgen van jouw bedrijfspand.

Voor elk bedrijf dat online gezien wilt worden

Of je nu een sportcentrum, restaurant, winkel of een kantoorpand hebt of wanneer je een appartement in de verkoop wilt zetten. Voor ieder type bedrijf bieden wij bijpassende pakketten aan om een virtuele tour door uw pand vast te leggen. Hierdoor zijn uw producten, diensten of voorzieningen te zien over de hele wereld. Dit is dé kans om uw klanten uw business binnen te laten stappen, vanaf thuis op de bank. Ontdek onze scherpe tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overal en altijd een virtuele tour door uw bedrijf

Een virtuele tour op Google StreetView heeft vele voordelen voor uw bedrijf. Uw bedrijf is als het ware 24 uur per dag voor iedereen toegankelijk. Door het inschakelen van Google Business View kan iedereen altijd een virtuele rondleiding op elk apparaat uitstekend beleven. Nieuwe klanten kunnen bij jou binnen kijken via een 360° foto, waardoor je veel meer biedt dan enkel de openingstijden en een routebeschrijving. Een ander voordeel is dat de online vindbaarheid van je bedrijf stijgt door het aanbieden van een virtuele beleving. Uit onderzoek blijkt dat mensen na het doen van een virtuele tour positiever staan tegenover het doen van een aankoop, boeking of reservering bij uw bedrijf. 

De 360 graden beleving vanuit het perspectief van jouw potentiële klant

Er zijn voor mensen verschillende redenen om uw bedrijf van binnen te willen bekijken. Voor iemand die in een rolstoel zit of slecht ter been is, is het belangrijk om te weten of het toilet in uw restaurant op de begane grond zit en toegankelijk is. Voor iemand die met een grote groep mensen wilt komen eten, kan het makkelijk zijn om van te voren te kijken of het restaurant hier de ruimte voor biedt. Misschien willen mensen weten wat voor producten je verkoopt in je winkel en wat voor sfeer je uitstraalt. Er zijn dus praktische redenen, maar een virtuele tour helpt je ook voor het geven van een goede indruk, het wekken van vertrouwen en biedt een duidelijk beeld van jouw bedrijf.

Basic

199,-

  • Tot max 10 hotpoints
  • Voor locaties tot 150m2
  • Binnen 7 werkdagen online
Large

299,-

  • Tot max 25 hotpoints
  • Voor locaties tot 300m2
  • Binnen 7 werkdagen online
Professional

Offerte

  • Aantal hotpoints in overleg
  • Maatwerk oplossingen
  • Voor locaties vanaf 300m2
Betere online zichtbaarheid

Betere vindbaarheid en eenvoudig te integreren op Google Maps, uw website en te delen via social media

Vertrouwd

De drempel om daadwerkelijk binnen te stappen voor consumenten wordt kleiner.

Meer klanten

41% meer fysieke bezoekers na online bezoek met een 360 graden tour.

Eenmalige investering

Geen maandelijkse of bijkomende kosten.

Contact

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

360Inside
Noordenweg 22
2984 AG, Ridderkerk
Tel: 078 - 203 2000
E-mail: info@360inside.nl

Stel een vraag

Versturen